Translate

torsdag 28 maj 2015

SR struntar i att svenska folket blir bedragna av tandläkarna

Hej. Inte ett ord i P1 Morgon och Ekot om Kalla faktas avslöjande av det systematiska bedrägeri som tandläkarna i Sverige bevisligen ägnar sig åt. T.ex. 50% av Folktandvården Stockholms kunder har blivit bedragna och 1/3 av Folktandvården i hela Sverige. De privata är uppenbarligen inte bättre. Och..... detta bedrägeri mot tredje man sitter Försäkringskassan helt medvetna om... men underlåter att larma sin uppdragsgivare landstingen (och regeringen) !?? Mer än att kräva tillbaka sina egna pengar från tandläkarna. 

Och denna skandal bara struntar SR's P1 Morgon och Ekot i. Antagligen för att det är TV4 och Kalla fakta som gjort avslöjandet. Naivt och sandlådenivå på ett sådant beteende. Hade det varit SVT, så hade det varit förstanyhet på SR och Ekot. Känner de inte alls något ansvar att följa upp det här sveket och bedrägeriet mot en stor del av det svenska folket. Nej, de verkar strunta i det hela...!? Det första de borde göra är väl att starkt ifrågasätta Försäkringskassans underlåtenhet mot det svenska folket. Nämligen deras bortförklaring att "vi har inget juridiskt ansvar mot tredje man". Hur kan FK bara sitta och se detta fortskrida utan att göra någonting...? Man har nämligen som myndighet skyldighet att polisanmäla misstänkt bedrägeri.

Och SR och Ekot verkar heller inte bry er. Istället ägnar de sig åt att något gråtmilt reportage om (som alltid) en riksdagsman som känner sig mobbad och gråter ut hos talmannen. Och sedan ska Thomas Ramberg (som varje dag) pseudovetenskapligt analysera detta trams. Det verkar vara viktigare, vad riksdagsmännen äter till lunch, än att kanske halva svenska folket blir bedragna vid sina tandläkarbesök...!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar